Ege Postası
Geri

Tıp Fakültesi’nden ben’lere detaylı inceleme

Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı 'Fark et yok et' sloganı ile ücretsiz 'ben' taraması yaptı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı, Bursa Büyükşehir...
Tıp Fakültesi’nden ben’lere detaylı inceleme
Haberler / Genel
29 Haziran 2013 Cumartesi 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı 'Fark et yok et' sloganı ile ücretsiz 'ben' taraması yaptı.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı, Bursa Büyükşehir Belediyesi desteği ile Avrupa ve Türkiye'de gerçekleştirilen 'euromelanom' kampanya merkezlerinden biri olarak ücretsiz 'ben' taraması gerçekleştirdi. Bursa şehir merkezi başta olmak üzere, 15 farklı noktadaki bilbord duyuru afişleri ve kampüs içi duyuru panolarını görerek başvuru yapan 63 kişiden 59'u kampanya çerçevesinde muayene edildi.

Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı'nın dört poliklinik odasında Prof. Dr. Emel Bülbül Başkan, Prof. Dr. Hayriye Sarıcaoğlu, Doç. Dr. Kenan Aydoğan, Dr. Serkan Yazici ve bölüm asistanları tam muayene ve el dermoskopi ile tarama yaptı. Yapılan muayene esnasında hastalar, deri kanserlerinin belirtileri ve korunma yöntemleri hakkında bilgilendirildi. Ayrıca katılımcılara bilgilendirici el kitapçıkları dağıtıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası