Ege Postası
Geri

Tıp öğrencisi yaşamına son verdi

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, dersleri nedeniyle bunalımda olduğu öne sürülen tıp öğrencisi 24 yaşındaki Dilek Kaştan, bileğini kesip, yaşadığı 4'üncü kattaki dairenin balkonundan atladı. Ağır yaralanan Kaştan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Bileklerini kesip balkondan atladı
Tıp öğrencisi yaşamına son verdi
Haberler / 3. Sayfa
13 Ekim 2016 Perşembe 09:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Ankara Caddesi numara 229/B'deki apartmanda meydana geldi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 5'inci sınıf öğrencisi Dilek Kaştan, iddiaya göre dersleri nedeniyle bunalıma girdi. Bir binanın 4'üncü katındaki dairede iki arkadaşıyla birlikte yaşayan Kaştan, odasında maket bıçağıyla bileğini kesti, ardından da balkona çıkıp kendisini boşluğa bıraktı. Beton zemine çakılan Dilek Kaştan, çağırılan ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Kaştan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. 

Genç kızın odasında yapılan incelemede, yatağının üstünde maket bıçağı ve kan izlerinin bulunduğu belirlendi. Otopsi için cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırılan Kaştan'ın ailesinin de İzmir'de yaşadığı, okuluna yakın olması nedeniyle bu evde kaldığı belirtildi. 

"OKULU SEVMEZDİ"
Dilek Kaştan’ın intihar ettiği esnada evde olan ev arkadaşları E.Ş. ile B.T., polise verdikleri ifadede olay anını anlattı. Olay esnasında herkesin kendi odasında olduğunu aktaran Kaştan’ın ev arkadaşları, aşağıdan gelen bağrışma sesleri üzerine balkondan dışarı baktıklarını ve yerde yatan kişinin Dilek Kaştan olduğunu kıyafetlerinden anladıklarını söyledi. Bunun üzerine Kaştan’ın odasına baktıklarını belirten arkadaşları, yatağın üzerinde kan izleri ve falçata olduğunu gördüklerini söyledi. 3 yıldır Kaştan ile aynı evde kalan E.Ş., Kaştan’ın herhangi bir ailevi veya erkek arkadaş sorunu olmadığını, okula gitmek istemediğini, okulu sevmediğini ve dersleri ile ilgili sorunları olduğunu aktardı. 
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA-İHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası