Ege Postası
Geri

Tire 1922'de Mesut Toros dönemi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Tire 1922, Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaştı.
Tire 1922'de Mesut Toros dönemi
Haberler / Spor
28 Aralık 2016 Çarşamba 08:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Tayfur Çiçek, tecrübeli hoca Mesut Toros ile 1 buçuk yıllık anlaşma sağlandığını söyledi. İmzayı atan Toros, takımla birlikte ilk idmana çıkarak, ikinci yarı hazırlıklarının startını verdi. 
Mesut Toros ile bir dönem BAL Ligi’ndeyken de çalıştıklarını hatırlatan Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Tayfur Çiçek, “Hocamız uzun süredir takımı izliyordu. Kenti ve takımı yakından tanıyan tecrübeli biri olduğu için çok şanslıyız. Yardımcı hocalarımız değişmedi. Serkan Söğüt ve Ahmet Çeltikçi görevlerine devam edecekler. Ara transfer döneminde takviye yapalım mı diye kendisine sorduk. Takımın iyi olduğunu ve transfere gerek olmadığını söyledi. Yine de gerek görürsek takımı birkaç isimle takviye edebiliriz. İkinci yarı hazırlıklarına başladık. İlerleyen günlerde kamp programı olabilir. Hedefimiz, lig sonunda Play-off grubunda yer alabilmek” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası