Ege Postası
Geri

Tire Süt'te Başkan Eskiyörük güven tazeledi

TİRE Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük, 46'ıncı Olağan Genel Kurulu'nda, güven tazeleyerek, yeniden başkan seçildi.
Tire Süt'te Başkan Eskiyörük güven tazeledi
Haberler / Genel
7 Nisan 2014 Pazartesi 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tire Süt Kooperatifi Olağan Genel Kurulu, İstasyon Hangar Salonu'nda yapıldı. 12 yıldır başkanlık örevini yürüten Mahmut Eskiyörük'ün karşısına rakip çıkmadı. Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, CHP Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan, Tire İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Soylu, çevre il ve ilçelerde bulunan kooperatif ve birlik başkanları, üyeler ile çok satıda davetlinin de izlediği olağan genel kurulda Eskiyörük, 2 yıl daha başkanlığa seçildi.

"SÜTÜN ÜZERİNDEN TEFECİLİK YAPTIRMAYACAĞIZ"

Kendisine destek veren üyelere teşekkür eden Eskiyörük, Tire Süt Kooperatifi'nin, 2 bini aşkın ortak sayısı ile Türkiye genelinde güçlü bir yapıya sahip olduğunu söyledi. 

Bölgede, süt, yem ve et fiyatlarını üretici lehine dengede tuttuklarını kaydeden Eskiyörük, Üreticiyi haksız kazanç elde etmek isteyen rant çevrelerinden kurtarmak için büyük bir mücadele veriyoruz. Sütün üzerinden tefecilik yaptırmayacağız. Bünyemizde bulunan, yem satış deposu, akaryakıt istasyonu, ortak kullanımlı makine parkı, tarım market satış mağazaları ile üretimin ve üreticimizin devamlılığını sağlıyoruz. Et ve süt işleme ile silaj paketleme tesislerimiz ile hem üretciyi hem de tüketiciyi koruyoruz. Bölgenin kalkınmasında ise önemli rol oynuyoruz. Tüm bu hizmetleri verirken amacımız, üreticinin yerinde üreterek, yaşamını sürdürmesi ve bu sayede köyden kente göçün önlenmesidir. Daha da gelişerek, günün şartlarına ayak uyduracağız. Herkesin yüzünü güldürecek, "Bizim Çiftlik' ve "Tire Tarımsal Kalkınma Kooperatifi' projelerini en kısa sürede hayata geçireceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından kooperatife kurulduğundan buyana aralıksız süt veren üreticilerden Nevzat Akaydın, İsa Seçen, Hayri Pardioğlu ile Günay Öter'e Başkan Mahmut Eskiyörük ve yönetim kurulu adına teşekkür plaketi verildi.

Eskiyörük başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise Bahattin Titiz, Ali Çalışkan, Ali Ülker, Mehmet Elibol, Halil İbişoğlu, Mehmet Soykan ve Mustafa Sumar'dan oluştu. (DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası