Ege Postası
Geri

Toprak'tan Kobani raporu: İzmir'de 26 gözaltı!

​İzmir Valisi Mustafa Toprak, Kobani protestolarıyla ilgili Twitter’dan açıklama yaptı.Sağduyu çağrısı yapan Toprak, İzmir'de 26 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
Toprak'tan Kobani raporu: İzmir'de 26 gözaltı!
Haberler / Yerel Politika
8 Ekim 2014 Çarşamba 10:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Ülke çapında büyük olaylara neden olan ve 14 kişinin ölümüyle sonlanan Kobani protestoları İzmir’de de tansiyonu yükseltti.İlçelerde yapılan protestolarda çok sayıda eylemci gözaltına alınmıştı. İzmir Valisi Mustafa Toprak Twitter’dan bir açıklama yaparak dün geceki göz altılarla ilgili bilgi verdi, sağduyu çağrısı yaptı.

Toprak, Twitter’dan şu ifadeleri kullandı, “
- Ülkemize karşı oynanan bu büyük oyun karşısında sağduyu ve sükunet içerisinde kardeşlik ve birlik-beraberlik anlayışı ile hareket etmeliyiz. Terörün, yakma, yıkma vb'nin birlik ve bütünlüğümüze yaptığı ve yapacağı tahribatı aklıselim ve vicdan sahiplerine iyi anlatmalıyız.Bugün akıl tutulması ile yapılan bir takım yasadışı davranış ve terör eylemlerinin kardeşlik hukukuna verdiği tahribatı lütfen görelim. İzmir’in değişik ilçe ve noktalarında yaşanan yakma, yıkma vb yasadışı faaliyet ve eylemlere katılan an itibari ile 26 kişi gözaltına alındı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası