Ege Postası
Geri

Torbalı Belediye Başkanı'ndan 'su' tepkisi

Torbalı Belediye Başkanı AK Partili Adnan Yaşar Görmez, sosyal medya hesabından, ilçenin en kalabalık sitelerinden 60 Evler'e, Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir Su ve Kanalizasyon (İZSU) İdaresi'nce 6 aydır su verilemediğini belirterek, tepki gösterdi. Başkan Görmez ayrıca ilçe belediyesine ait tankerlerle vatandaşlara su verdiği fotoğrafları da paylaştı. '1990'ın İstanbulu değil, Torbalı'
Torbalı Belediye Başkanı'ndan 'su' tepkisi
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Temmuz 2018 Salı 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Torbalı Belediye Başkanı AK Partili Adnan Yaşar Görmez, Facebook hesabından yaptığı paylaşımla İZSU'yu eleştirdi. İlçenin en kalabalık sitelerinden 60 Evler'e, İZSU'nin 6 aydır su veremediğini söyleyen vatandaşın mağdur olmaması için tankerlerle vatandaşlara su ulaştırdıklarını ifade eden Görmez, o anların fotoğraflarını paylaşıp tepkisini dile getirdi:

"Bu fotoğraflar 1990'lı yılların İstanbul'una ait değil. Bugün Torbalı'da 60 Evler'de çekildi" diye başladığı paylaşımında Başkan Görmez şu ifadelere yer verdi:

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU'nun 6 aydan beri su sağlamadığı 60 Evler sakinleri bir yandan sıcaklarla, bir yandan susuzlukla boğuşuyor. Sadece 60 Evler'de değil, Taşkesik'te ve diğer birçok yaşam alanına İZSU şirketi su sağlayamıyor. Torbalı Belediyesi olarak su tankerleriyle, diğer araçlarımızla vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Bu kavurucu sıcaklarda vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Bugün Torbalı, SHP'nin (şimdiki adıyla CHP'nin) 1990'lı yıllarda susuzluktan perişan ettiği İstanbul'a benziyor. Bazı mahallelerimize su verilemezken, onlarca yerde ise oluşan su patlakları nedeniyle en değerli varlığımız olan suyumuz boşa akıyor." (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası