Ege Postası
Geri

Torbalı'da 2 erkek 13 yaşındaki çocuğu istismar etti

İzmir Torbalı'da 13 yaşındaki bir erkek çocuğunun iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre biri 35 diğeri 45 yaşlarında olan iki kişinin 13 yaşındaki çocuğa 2 yıl süren cinsel istismarı ortaya çıktı. Olayı duyan mahalleli faile meydan dayağı attı.
Torbalı'da 2 erkek 13 yaşındaki çocuğu istismar etti
Haberler / 3. Sayfa
28 Ağustos 2023 Pazartesi 12:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ayrancılar’da 11 yaşındayken 2 erkeğin cinsel istismarına maruz kalan ve şu an 13 yaşında olan çocuğun polise verdiği ifade kan dondurdu. 

"BANA UYUŞTURUCU VERDİLER"

13 yaşındaki çocuk “Bana uyuşturucu içirip zorla tecavüz ettiler. Yıllardır uyuşturucu içip içip mahalledeki çocukları rahatsız ediyorlar, şikayetçiyim" dedi. Şahıslardan birinin adı Ahmet K. diğerinin adı ise Ali A.

Şahıslar, 13 yaşındaki çocuğa uyguladıkları cinsel istismarın görüntülerini 2 sene boyunca kayda aldı. Torbalı’da yaşayan ve bu olayı duyanlar, şahsa meydan dayağı attı ve jandarmaya teslim etti. Jandarmadaki işlemleri süren şüphelilerin bugün adliyeye çıkarılmaları bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası