Ege Postası
Geri

Torbalı'da 24 saat içerisinde 1 eş cinayeti, 2 intihar vakası!

Geçtiğimiz günlerde 24 saat içinde iki intihar vakası yaşanan Torbalı'dan bugün yine acı haberler geldi. Alpkent Mahallesin'de yaşayan 43 yaşındaki Mustafa Taşkıran önce boşandığı eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü, sonra 4. kattaki evin balkonundan atlayarak intihar etti. Bir diğer intihar haberi de Yazıbaşı'ndan geldi. 24 yaşındaki Yücel Kılıç, bilinmeyen bir nedenle bunalım sonucu kendini hayvan damına astı. 24 saat içerisinde 1 eş cinayeti, 2 intihar vakası!
Torbalı'da 24 saat içerisinde 1 eş cinayeti, 2 intihar vakası!
Haberler / 3. Sayfa
14 Ocak 2016 Perşembe 19:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Boşandığı eşini öldürüp, intihar etti 
İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, kendisinden boşanan eski eşi 31 yaşındaki Nafiye Kirişçiler'in izini sürüp evini bulan 43 yaşındaki Mustafa Taşkıran, konuşmak için gittiği evde kadını boğazından bıçaklayarak öldürdü. Ardından dördüncü kattaki evin balkonundan atlayarak intihar etti. 

Olay, bugün saat 08.00 sıralarında, Torbalı'nın Alpkent Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Mustafa Taşkıran ve Nafiye Kirişçiler, 9 yıl önce Antalya'da evlendi. Çift, şiddetli geçimsizlik yüzünden bir yıl sonra boşandı. İşlediği bir suç yüzünden cezaevine giren Taşkıran, bir süre sonra tahliye oldu. Eski eşini aramaya başlayan Taşkıran, Kirişçiler'in izini Torbalı'da buldu. 



Eve giden eski koca Taşkıran, çıkan tartışmada Kirişçiler'i boğazından bıçaklayarak öldürdü. Ardından dördüncü kattaki evin balkonuna çıkan Taşkıran, bıçakla önce kendine zarar verip ardından aşağı atladı. Zemine çakılan Taşkıran, ağır yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Taşkıran'ı ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan ilk müdahale sonrası ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Mustafa Taşkıran, yolda yaşamını yitirdi. Polis evde inceleme yaptı. Ölenlerin cesetleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu marguna kaldırıldı.

Kirişçiler'in birlikte yaşadığı ve olay anında evde olmadığı belirtilen B.Ö. de ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Ahırda kendini astı 
İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde oturan 24 yaşındaki Yücel Kılıç, bilinmeyen bir nedenle girdiği bulanım sonucu kendini hayvan damında asarak yaşamına son verdi. 

Yazıbaşı İstiklal Mahallesi Orkide Sokağı'nda oturan Yücel Kılıç, bilinmeyen bir nedenle girdiği bulanım sonucu, kendini hayvan damının tavanına astı. Bugün saat 10.00'da cesedini bulan amcası, durumu jandarmaya bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarmanın yaptığı inceleme sonrası Kılıç'ın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası