Ege Postası
Geri

Torbalı'da bin aileye eğitim desteği

İlçe Belediyesi Çocuklarının Eğitim Giderlerini Karşılamakta Zorlanan Bin Aileye Okul Çantası dahil Bütün Kırtasiye Giderlerini Karşıladı.
Torbalı'da bin aileye eğitim desteği
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Eylül 2015 Çarşamba 13:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torbalı’da Eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek, çocuklarını okula gönderen dar gelirli ailelere destek sağlamak amacıyla ilçe belediyesi bin öğrencinin okul çantası dahil bütün kırtasiye giderlerini karşıladı.
Torbalı Belediyesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne okul yapımı için 50 bin metrekare arsa bağışlayarak dikkatleri üzerine çekmişti. İlçedeki okullara arsa bağışlamakla kalmayan Torbalı Belediyesi, şimdi de maddi durumu müsait olmayan öğrencilerin eğitimine destek için kolları sıvadı.Mahalle muhtarları tarafından belirlenen maddi durumu zayıf öğrencilere yapılan yardım veliler tarafından memnuniyetle karşılandı.
BAŞKAN GÖRMEZ, “EĞİTİM İÇİN NE YAPSAK AZ”
Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, eğitim öğretime sürekli katkı sunmayı bir misyon edindiklerini ifade ederek, “Bizler sadece yol yapmıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yollarındaki engelleri de kaldırıyoruz. Torbalı’da okul yapılması için 50 dönüm arsa bağışlayarak bu anlamda bir rekora imza attık. Şimdi de yoksul çocuklarımızın ve onların ailelerinin yükünü bir nebze de olsa hafifletmek için 1000 öğrencimize okul malzemesi yardımı yapıyoruz. Eğitim öğretim için ne yapsak az. Önümüzdeki süreçte eğitime olan desteğimiz artarak devam edecek. ”dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası