Ege Postası
Geri

Torbalı'da can dostlar unutulmadı

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Elim Sende Anaokulu öğrencileri ile birlikte 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla barınakta can dostlara mama dağıttı.
Torbalı'da can dostlar unutulmadı
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Nisan 2022 Pazartesi 16:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başkan Tekin ve minik öğrenciler, Torbalı'nın Özbey Mahallesi'ndeki belediyeye ait hayvan barınağına gitti. Can dostalara mama dağıtan minikler, İzmir Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Köpek Eğitimi Merkezi'nden can dostlar Bella ve Şef'in şovu ile keyifli anlar yaşadı.

TEKİN: “HEPİMİZE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR”

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, sokakta yaşayan can dostlarımızın herkesin sorumluluğunda olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Sokak hayvanları konusunda toplum olarak her birimize önemli görevler düşüyor. Bir hevesle alınıp bakılamayan ve sokağa bırakılan onlarca can dostumuz var. 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü'nde farkındalık yaratmak ve hayvan sevgisini aşılamak için belediyemizin hayvan barınağında minik öğrencilerimizi ağırladık. Onlara sokak hayvanlarını beslemeleri için mama dağıttık. Bu anlamlı organizasyon için belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne, Elim Sende Anaokulu öğrencileri ile öğretmenlerine, hayvanseverlere ve katkıları nedeniyle İzmir Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne teşekkür ederim.” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası