Ege Postası
Geri

Torbalı'da fabrikada kazan patladı: 2 ölü, 2 yaralı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, bakır tozu üretimi yapılan fabrikada kazan patladı, bir mühendis, bir işçi öldü, 2 işçi de yaralandı. Torbalı'da fabrikada kazan patladı
Torbalı'da fabrikada kazan patladı: 2 ölü, 2 yaralı
Haberler / Güncel
14 Ocak 2019 Pazartesi 19:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bakır tozu üretimi yapılan fabrikada bugün saat 17.15'te, üç üretim kazanından biri, büyük bir gürültüyle patladı.

Bu sırada kazanın yanında çalışan işçilerden Selçuk Çelebi olay yerinde yaşamını yitirirken, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.

Fabrikadaki diğer işçilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye, 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Torbalı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 

Selçuk Çelebi

İş kazasında ağır yaralanan mühendis Aziz Yıldız ise kaldırıldığı Torbalı Devlet Hastanesi'nde, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yıldız'ın yaşamını yitirmesi ile birlikte ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Tedavileri süren diğer 2 işçinin ise durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. 

Olay anında patlayan kazanın bulunduğu bölümde 11 işçinin çalıştığı öğrenildi. Şans eseri yara almadan kurtulan 7 işçi ise uzun süre yaşadıkları olayın şokunu üzerinden atamadı. 

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası