Ege Postası
Geri

Torbalı'da şiddete karşı resim sergisi

Torbalı Belediyesi Resim Kursunu başarıyla bitiren ev hanımları kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için sevgi temalı ortak resim sergisi açtı.
Torbalı'da şiddete karşı resim sergisi
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Aralık 2015 Pazartesi 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kadına yönelik şiddeti sanatsal ve kültürel etkinliklerle dillendirmek toplumun farklı kesimlerini duyarlı kılmak amacıyla Torbalılı ev hanımlarının açtığı resim sergisini ana teması   “ Sevgi “ oldu.

Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi Tarafından açılan sergi büyük ilgi görüyor. Sergide hepsi ev hanımları tarafından yapılan yaklaşık 100 adet tablo sergileniyor. 10 gün boyunca açık kalacak olan sergide ev hanımları hem hünerlerini  gösterme fırsatı buluyorlar hem de satılan tablolardan gelir elde ediyorlar.

Kursiyerlere ders veren resim öğretmeni Orçun Buruncuk serginin gördüğü ilgiden oldukça memnun. Kara kalem ve yağlı boya çalışmaların bulunduğu sergide satılan eserlerden elde edilen gelirin direkt kursiyere ait olduğunu ifade eden Orçun Buruncuk, “ aylar süren çalışmalarımızın ardından ilk sergimizi açtık ve sergimiz ummadığımız bir ilgi ile karşılaştı. Birkaç tabloyu daha ilk günden sattık. Sosyal hayatta ve ekonomide olduğu gibi bayanların üretkenlikleri sanatta da  müthiş.”dedi. Torbalı Belediyesi’nin açtığı resim kursuyla alakalı bilgi veren Orçun Buruncuk haftada 4 gün süren çalışmalara her yaştan 100 kursiyerin devam ettiği bilgisini verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası