Ege Postası
Geri

Torbalı'daki engelli çocuklara diş taraması

İzmir'in Torbalı ilçesinde diş muayenesi yapılan engelli çocuklara diş fırçası ve diş macunu dağıtılarak fırçalama eğitimi verildi.
Torbalı'daki engelli çocuklara diş taraması
Haberler / İzmir
14 Kasım 2016 Pazartesi 17:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü, Ege Üniversitesi, Torbalı Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliği ile Torbalı Kültür Merkezi'nde engelli çocuklara diş muayenesi ve tedavisi yapıldı. Ege Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. Ertuğrul Sabah ve ekibinin 3 gün boyunca sürdüreceği muayene ve tedavi çalışmalarının ilk gününde, İzmir Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Fatma Alpay, Torbalı İlçe Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Park, Torbalı Kültür Merkezi Sorumlusu Sıdıka Aksu, Torbalı Kent Konseyi Başkanı ve aynı zamanda İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Torbalı Engelliler Meclisi Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkanı Danışmanı Nuri Gülercen ve Torbalı Kent Konseyi Genel Sekreteri Yüksel Ayaya yer aldı. 

İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün 2 ağız diş sağlığı tarama aracı ile destek verdiği çalışmada muayenesi yapılan çocuklara diş fırçası ve diş macunu dağıtılarak diş fırçalama eğitimi verildi. 

Gönüllü ekibin bugün (pazartesi) 80 kişinin muayene ve tedavisini gerçekleştirdiği taramalar kapsamında ikinci gün 110, üçüncü gün ise 120 olmak üzere toplam 310 çocuk kontrol edilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası