Ege Postası
Geri

Torbalı'nın altın sporcuları

Torbalı Belediyesi Spor Okulları'nda yetişen genç atletizmciler ülke çapında önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.
Torbalı'nın altın sporcuları
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Şubat 2018 Salı 10:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Torbalılı yüksek atlama sporcuları İstanbul’da gerçekleştirilen Atletizm Salon Türkiye Şampiyonası’nda bir birincilik bir de üçüncülük elde ettiler. U 18 kategorisinde yarışan Ali Berk Erol, 27 sporcuyu geride bırakarak şampiyon olurken, U 16 kategorisinde yarışan Cemal İlhan üçüncülük elde etti. Her iki sporcu da başarılarından ötürü Milli Takım kampına davet edildiler.

Genç sporcular İstanbul dönüşü antrenörleri Gani Kıratlı ile birlikte Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’i ziyaret ettiler. Sporcuları makamında ağırlayan Başkan Görmez, başarılarından dolayı her iki genci de altınla ödüllendirdi.

SPOR OKULLARIMIZ MEYVELERİNİ VERİYOR

Torbalı Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren spor okullarında yüzlerce çocuk ve gencin yetenekleri doğrultusunda geleceğe hazırlandığını ifade eden Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Spor okullarımızda gösterilen özverili çalışmaların, hocalarımızın emeğinin, gençlerimizin azminin meyvelerini vermeye başladığını görmek çok sevindirici. Daha birkaç sene öncesine kadar atletizmden habersizken spor okullarımızda keşfedilip yetiştirilen ve Türkiye çapında başarılara imza atan bu gençlerimizi, onları yarışlara hazırlayan antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Çok daha iyisini yapacaklarına inancımız tam” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası