Ege Postası
Geri

Torbalı’da Öz istifa etti DSP’den aday oluyor

CHP’de 11 ilçede adaylar belli oldu ancak örgüt karıştı. CHP Bergama İlçe Başkanı Özkan Türkdoğan görevinden istifa ederken, ikinci istifa açıklaması Torbalı’dan geldi. 2009’da Torbalı Belediye Başkan adayı olarak gösterilen ancak daha sonra adaylıktan geri çekilen İbrahim Öz, “Bana sözler verildi ama yerine getirilmedi. Onurumla, gururumla oynandı. Partimden istifa ettim. DSP ile görüştüm. Yakında adaylıkla ilgili bir karar vereceğim” dedi.
Torbalı’da Öz istifa etti DSP’den aday oluyor
Haberler / Yerel Politika
17 Ocak 2014 Cuma 13:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ONUR ÇAKIR /HABER SERVİSİ â€“ CHP Torbalı’da mevcut Belediye Başkanı İsmail Uygur yerine Ufuk Yörük aday gösterildi. Bu durum bazı partililer tarafından memnuniyet bazıların da ise rahatsızlık yarattı. 2009 yerel seçimleri öncesi CHP’nin Torbalı Belediye Başkan adayı olarak kamuoyuna duyurulan ancak bu karardan üç gün sonra adaylıktan geri çekilen genel cerrahi uzmanı İbrahim Öz, Torbalı CHP’den yeniden belediye başkan aday adayı oldu. Öz, aday gösterilmeyince partisinden istifa etti.
 

SÖZ VERDİLER AMA…

Öz, “2009’da aday gösterildim. Bu hakkımı geri aldılar. Bu süreçte ise bana birçok söz verildi. Ama hiçbiri yerine getirilmedi. Sözler tutulmadı. Onurumla, gururumla oynandı. Ben de partimden istifa ettim. DSP ile bir görüşmem oldu. Başkan adayı olacağım. Gerekli kararı önümüzdeki günlerde vereceğim” dedi. 

YORUM EKLE

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası