Ege Postası
Geri

Torbalı’da vatandaşın mezarlık isyanı!

İzmir'in Torbalı ilçesinde, Roman vatandaşların yoğunlukta yaşadığı Çaybaşı Mahallesi köy mezarlığında çekilen görüntüler vatandaşları isyan ettirdi. Cenazesi olan vatandaşlar “Kanunda, adalette ve insan ölümünde ayrımcılık var m? Diğer taraftaki mezarlıklarda bakım yapılıyor. Biz roman olduğumuz için, bizim mezarlığımıza bakım yapılmıyor. Büyükşehir sesimizi duysun, Torbalı sesimizi duysun” dedi.
Torbalı’da vatandaşın mezarlık isyanı!
Haberler / Güncel
9 Mayıs 2020 Cumartesi 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Mezarlıklar Müdürlüğü'ne bağlı Torbalı Çaybaşı Mahallesi köy mezarlığında insanı düşündüren görüntüler ortaya çıktı. Torbalı’da oturan bir vatandaşın vefat eden eşini defnetme işlemlerini yaptırdıktan sonra defin için gittikleri mezarlıkta gördükleri tablo karşısında isyan etti. Herhangi bir yetkilinin olmadığı görülen mezarlıkta vatandaşlar sosyal medya hesaplarından çektikleri videoyla Torbalı Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne seslendi.

KANUNDA, ADALETTE VE İNSAN ÖLÜMÜNDE AYRIMCILIK VAR MI'

Görüntülerde eşi vefat eden vatandaş, “Kanunda, adalette ve insan ölümünde ayrımcılık var m? Diğer taraftaki mezarlıklarda bakım yapılıyor. Biz roman olduğumuz için bizim mezarlığımıza bakım yapılmıyor. Büyükşehir sesimizi duysun, Torbalı sesimizi duysun hakikati gerçekleri görsünler, ayrımcılık yapmasınlar. Bizim cenazemiz var acımızı yaşayamadan, otla mücadele ediyoruz. Nerde yaşıyoruz bi? Var mı böyle bir kanu? Belediyeden yardım istiyoruz gelmiyor” diyerek isyan etti.

KENDİ İŞLERİNİ KENDİLERİ GÖRDÜ

Öte yandan görüntülerde cenaze sahiplerinin defin için çoluk çocuk ot yoldukları ve mezar kazdıkları görüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası