Ege Postası
Geri

Törende sadece protokole değil öğrencilere de çadır kuruldu

Denizli’de 2013-20014 eğitim ve öğretim yılı açılışı ve İlköğretim Haftası kutlama programında, protokolün yanı sıra öğrenciler için de çadır kurularak çocuklar sıcaktan korundu. İlköğretim Haftası kutlama töreni Saadet Erikoğlu...
Törende sadece protokole değil öğrencilere de çadır kuruldu
Haberler / Güncel
16 Eylül 2013 Pazartesi 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Denizli’de 2013-20014 eğitim ve öğretim yılı açılışı ve İlköğretim Haftası kutlama programında, protokolün yanı sıra öğrenciler için de çadır kurularak çocuklar sıcaktan korundu.

İlköğretim Haftası kutlama töreni Saadet Erikoğlu İlkokulu’nda yapıldı. Törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Belediye Başkanı Osman Zolan, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, protokol üyeleri, öğretmenler öğrenci ve veliler katıldı. Törende protokol üyelerinin güneşten korumak için hazırlanan çadırların öğrenciler için de hazırlandığı görüldü. Uzun protokol konuşmalarından sıkılan çocukların sıcaktan korunmak için aileleriyle çadırların altında beklediği görüldü.

"SON 6 YILDA YAPILAN OKUL İHALESİ BİR YILDA YAPILDI"

Törende konuşan Vali Abdülkadir Demir, Denizli’de 181 bin öğrencinin bulunduğunu, 11 bin kişilik öğretmen kadrosuyla bunun yaklaşık 200 bin nüfusa tekabül ettiğini söyledi. Demir, "80 milyon lira maliyeti var. Bu Türkiye’de bir rekor Denizli’de son 6 yılda yapılan okul kadar okul ihale edildi. Bu öyle ihale ediş ki okulu ihale edip iki sene beklemek yok. 24 derslikler 6 ay içerisinde, 36 derslikler 8 ay içerisinde tamamlanarak eğitimin hizmetine verilecek." dedi.

Konuşmaların ardından okulda okuyan öğrenciler yeni okula başlayan çocukları çiçek vererek karşıladı. Protokol üyeleri Saadet Erikoğlu tarafından yaptırılan okulu gezerek yetkililerden bilgi aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası