Ege Postası
Geri

Tosun'dan Hazinedar'a destek ziyareti

İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınan CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve Beşiktaş Belediye Meclisi'nin iki CHP'li üyesine, CHP'li Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ve CHP Dikili Kadın Kolları Başkanı Deniz Gencer ile CHP Dikili Gençlik Kolları Başkanı Gamze Alğır destek ziyaretinde bulundu.
Tosun'dan Hazinedar'a destek ziyareti
Haberler / Yerel Politika
5 Ocak 2018 Cuma 13:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Dikili Kadın Kolları ve CHP Dikili Gençlik Kolları üyelerinin  bulunduğu ziyaret sırasında konuşan CHP'li Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Hazinedar ve meclis üyesi arkadaşlarının görevden alınmasının hukuksal hiçbir dayanağı olmadığını belirterek, halkın oylarıyla seçilmiş bir belediye başkanı olan Battal İlgezdi'ye yapılanın da Murat Hazinedar'a da yapılanın da asla kabul edilemeyeceğini ifade etti. Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yle başlayıp, CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile devam eden operasyonların halkta inandırıcılık açısından hiçbir karşılık görmediğini ve hiçbir zaman da görmeyeceğini de sözlerine ekledi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası