Ege Postası
Geri

Trabzonspor Düzyurtspor Ile Hazirlik Maçi Yapti

TRABZONSPOR, hafta sonu Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bu akşam 3'üncü Lig takımlarından Düzyurtspor ile yaptığı hazırlık maçıyla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına kapalı oynanan karşılaşma...
Trabzonspor Düzyurtspor Ile Hazirlik Maçi Yapti
Haberler / Spor
16 Ekim 2013 Çarşamba 22:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TRABZONSPOR, hafta sonu Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bu akşam 3'üncü Lig takımlarından Düzyurtspor ile yaptığı hazırlık maçıyla sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına kapalı oynanan karşılaşma 3-3’lük eşitlikle sona erdi. Karşılaşmada Trabzonspor’un gollerini Alanzinho, Mustafa ve Emre Güral kaydetti. Milli takım kampından dönen Olcan, Sol Bamba ve Zokora da maçta görev yaptı.

TAHİR KIRAN TRABZONSPOR'U ZİYARET ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu eski yöneticisi Tahir Kıran bugün Trabzonspor’u ziyaret ederek, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştü. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirtirken, Tahir Kıran da bordo - mavili takıma başarı dileklerinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası