Ege Postası
Geri

Trabzonspor beş transferi birden açıkladı

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, beş futbolcuyla transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu. Bordo mavililer, Anthony Nwakaeme, Borna Barisic, John Lundstram, Denis Dragus, Ozan Tufan'la ilgili KAP bildirimi yaptı.
Trabzonspor beş transferi birden açıkladı
Haberler / Spor
24 Haziran 2024 Pazartesi 09:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2024-25 sezonuna transferde hızlı bir giriş yapan Trabzonspor, prensip anlaşmasına vardığı beş futbolcunun transferiyle ilgili KAP duyurusu yaptı.

Trabzonspor, serbest statüde bulunan eski futbolcusu Anthony Nwakaeme'nin yanı sıra Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan ve geçen sezon Gaziantep FK'de kiralık oynayan, bonservisi Standard Liege'de bulunan Denis Dragus'un transferleri için görüşmelere başlandığını açıkladı.

JOHN LUNDSTRAM

30 yaşındaki İngiliz futbolcu, stoper ve defansif orta saha mevkilerinde oynayabiliyor.

Liverpool doğumlu deneyimli savunmacı, kariyerinde daha önce Everton, Leyton Orient, Sheffield United, Doncaster gibi takımlarda forma giydi. Lundstram, son olarak 2021'den bu yana Rangers'ta oynuyordu. Lundstram, geçtiğimiz sezon 52 maçta 2 gol atıp 8 asistlik performans sergiledi.

BORNA BARISIC

Hırvat sol bek Borna Barisic de, Lundstram gibi Rangers'ın serbest bıraktığı oyunculardan. 2018'den bu yana İskoç ekibinde forma giyen 31 yaşındaki deneyimli oyuncu, daha önce Dinamo Zagreb ve Osijek takımlarında oynadı. Barisic, geçtiğimiz sezon çıktığı 35 maçta 1 gol-6 asistlik performans sergiledi.

ANTHONY NWAKAEME

Trabzonspor ile 2021-22 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşayan ve sonrasında Suudi Arabistan ekiplerinden Al Fayha'ya transfer olan 35 yaşındaki Nwakaeme, 2 yıllık aradan sonra yeniden bordo mavili takıma dönüyor. Nijeryalı futbolcu, geçen sezonu 27 maçta 6 gol-5 asistle tamamladı.

OZAN TUFAN

2022 yılında Fenerbahçe'den bonservisiyle Hull City'ye transfer olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Tufan, bedelsiz şekilde bordo mavili ekibe katılacak. İki sezondur Championship'te forma giyen tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezon oynadığı 40 maçta 10 gol atıp 2 asist yaptı.

DENIS DRAGUS

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'nin geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Standard Liege forveti Denis Dragus, EURO 2024 macerasının ardından Trabzonspor ile resmi sözleşme imzalayacak.

Geçen sezon Türkiye2de oynadığı 35 maçta 15 gol atıp 2 asist yapan Dragus, Antep temilsicinin ligde kalmasında önemli pay sahibiydi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası