Ege Postası
Geri

Trabzonspor’da gözler kupaya çevrildi

Süper Lig'in 29. haftasındaki Orduspor galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor’da gözler, 17 Nisan Çarşamba Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda oynanacak olan Sivasspor maçına çevrildi. Orduspor maçında alınan 3 puanla...
Trabzonspor’da gözler kupaya çevrildi
Haberler / Spor
15 Nisan 2013 Pazartesi 15:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Süper Lig'in 29. haftasındaki Orduspor galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor’da gözler, 17 Nisan Çarşamba Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda oynanacak olan Sivasspor maçına çevrildi. Orduspor maçında alınan 3 puanla tehlikeli bölgeden uzaklaşan bordo-mavililer, bu sezon elindeki tek hedef olarak kalan Türkiye Kupası’na kilitlendi. Karadeniz ekibi, final yolunu açmak ve kupaya uzanmak için Sivas deplasmanından avantajlı bir sonuçla dönmek istiyor.

    Zorlu maçın hazırlıklarını bugün basına ve taraftara kapalı yaptığı idmanla sürdüren Trabzonspor’da, teknik direktör Tolunay Kafkas, Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği’ni ziyaret etti. Yoğun maç trafiği nedeniyle dernek üyesi büyüklerini ziyaret edemediğini kaydeden Kafkas, “Açık ve net de bir adamım. Öyle çok eyvallahı olan da bir adam değilim. Burada her büyüğümün başımın üstünde yeri var. Sizler camianın gerçek yüzleri, bu takımın bu kadar para kazanmasını sağlayan, emeği değerli ağabeylerimsiniz. Yoğun maç trafiği arasında sizlere gelemedi. İleriki günlerde daha sık gelip gideceğim.” dedi.

    Eski futbolcular olarak Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda çalışmaları gerektiğini dile getiren genç teknik adam, “Daha önce de ifade ettim; Trabzonspor benim için kulüp değil, kulüpten öte bir sevgi. İnsan sevdiği zaman içinde de olur dışında da. Bizim için çok önemli değil. Ama bu kulübün sevgisi yüreğimizde her zaman var olacaktır.” ifadesini kullandı.

     Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı İlyas Akçay da Trabzonspor'un başarısı için üzerlerine düşen ne varsa her zaman yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

SİVAS YOLCULUĞU YARIN
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında çarşamba günü deplasmanda oynayacağı maç için yarın Sivas’a gidecek. Bu maçın hazırlıklarını bugün basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirdiği idmanla sürdüren bordo-mavililer, yarın yapacağı son çalışmanın ardından da saat 16.00’da özel uçakla Sivas’a hareket edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası