Ege Postası
Geri

Trafik güvenliğinde 'İzleme ve Değerlendirme Metodları Çalıştayı' yapıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü, Trafik Güvenliğinde 'İzleme ve Değerlendirme Metodları Çalıştayı' düzenledi.Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Trafik Hizmetleri Başkanlığı koordinesinde; Dünya Sağlık Örgütü, Küresel Karayolu Yol Güvenliği...
Trafik güvenliğinde 'İzleme ve Değerlendirme Metodları Çalıştayı' yapıldı
Haberler / Güncel
1 Temmuz 2013 Pazartesi 14:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Emniyet Genel Müdürlüğü, Trafik Güvenliğinde 'İzleme ve Değerlendirme Metodları Çalıştayı' düzenledi.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Trafik Hizmetleri Başkanlığı koordinesinde; Dünya Sağlık Örgütü, Küresel Karayolu Yol Güvenliği Ortaklığı, Johns Hopkins Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) işbirliğiyle 19-20 Haziran 2013 tarihleri arasında Trafik Güvenliğinde 'İzleme ve Değerlendirme Metodları Çalıştayı' yapıldı.

Çalıştaya Emniyet Genel Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı, Belediyeler ve Üniversiteler başta olmak üzere Trafik Güvenliği alanında uzmanlar katıldı. Emniyet kemerleri sayımının ve trafik güvenliğinde izleme ve değerlendirmenin bilimsel yöntemlerin tartışıldığı toplantının açılış konuşmasını Dünya Sağlık Örgütü Proje Koordinatörü Dr. Serap Şener, EGM Trafik Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Fatih Vursavaş ve Johns Hopkins Üniversitesi’nden Dr. Shivam Gupta yaptı.

Toplantının kapanışına ise Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ve Trafik Hizmetleri Başkanı Mustafa Çankal ile Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanı Yusuf Avan katılırken, toplantının kapanış konuşmasını Genel Müdür Yardımcısı Çankal yaptı. Kapanış konuşmasının ardından çalıştaya katılanlara sertifikaları Genel Müdür Yardımcısı Çankal ve Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanı Avan tarafından verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası