Ege Postası
Geri

Trafik polisi dehşet saçtı: 1 ölü 2 yaralı

Trafik polisi 40 yaşındaki Saadettin Karabulut, eşi Fatma Karabulut’u bıçaklayarak öldürdü, 2 kızını yaraladı.
Trafik polisi dehşet saçtı: 1 ölü 2 yaralı
Haberler / 3. Sayfa
27 Kasım 2016 Pazar 15:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Balıkesir’in Gömeç İlçesi’nde trafik polisi 40 yaşındaki Saadettin Karabulut, eşi Fatma Karabulut’u bıçaklayarak öldürdü, 2 kızını yaraladı. Daha sonra aynı bıçağı kendisine saplayan Karabulut, kızlarıyla birlikte hastaneye kaldırıldı.

Gömeç’te bir süreden bu yana psikolojik sorunları olduğu öne sürülen trafik polisi Saadettin Karabulut, bu sabah saatlerinde dehşet saçtı. Eşi Fatma Karabulut’u 2 kızının gözü önünde bıçaklayan Karabulut, daha sonra kızları 10 yaşındaki İ. Karabulut ve 6 yaşındaki G. Karabulut’u bıçakla yaraladı. Saadettin Karakulut, daha sonra aynı bıçağı kendi karnına sapladı.

Anne Fatma Karabulut Ayvalık Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Aynı hastanede tedaviye alınan G.Karabulut’ın durumunun iyi olduğu bildirilirken, İ.Karabulut ise, Edremit Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Karnından yaralanan Saadettin Karabulut’un ise Burhaniye Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındığı kaydedildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası