Ege Postası
Geri

Trafikteki tartışma kanlı bitti

Sakarya’da trafikte yol vermeme yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. F.A. kendisine yol vermeyen anestezi teknisyeni genci tabanca ile vurarak ağır yaraladı. Olay, Adapazarı ilçesi Atatürk Bulvarı’nda yaşandı. Adapazarı Toyota İlk Yardım...
Trafikteki tartışma kanlı bitti
Haberler / Güncel
1 Eylül 2013 Pazar 00:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sakarya’da trafikte yol vermeme yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. F.A. kendisine yol vermeyen anestezi teknisyeni genci tabanca ile vurarak ağır yaraladı.

Olay, Adapazarı ilçesi Atatürk Bulvarı’nda yaşandı. Adapazarı Toyota İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi’nde anestezi teknisyeni olarak çalışan G.B. (28) aracıyla seyir halinde iken F. A. (26) adlı gençle trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle F.A, G.B ’yi tabanca ile göğsünden vurarak kaçtı. Yaralı genç çalıştığı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. G.B’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bu arada F.A. polisin takibi sonucu bir süre sonra olayda kullandığı tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası