Ege Postası
Geri

Trakyaka teknik destek programı başladı

Trakya Kalkınma Ajansı'nın (TRAKYAKA) teknik destek programı başladı. 2013 yılı teknik destek programı vasıtasıyla ajans, paydaşlarına 300 bin lira mali destek sağlayacak.Trakya Kalkınma Ajansı, Mali Destek Programları aracılığıyla Trakya'nın...
Trakyaka teknik destek programı başladı
Haberler / Genel
23 Temmuz 2013 Salı 16:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trakya Kalkınma Ajansı'nın (TRAKYAKA) teknik destek programı başladı. 2013 yılı teknik destek programı vasıtasıyla ajans, paydaşlarına 300 bin lira mali destek sağlayacak.

Trakya Kalkınma Ajansı, Mali Destek Programları aracılığıyla Trakya'nın kalkınması için bölgeye yaklaşık 21 milyon liralık bir kaynak aktaracak. Teknik destek programı ile yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden, ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı yaşanan çalışmalara destek sağlanması amaçlanıyor.

Teknik destek kapsamında eğitim ve danışmanlık faaliyetlerine destek verilecek. Bu doğrultuda 300 bin lira kaynak tahsis eden ajans, proje başına destek tutarını ise 15 bin lira olarak belirledi. En fazla bir ay içerisinde hayata geçirilme şartıyla destekten yararlanacakların aynı yıl içerisinde teknik destek sayısının ikiyi geçmeyeceği belirtildi. Teknik destek için başvurular yıl sonuna kadar devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası