Ege Postası
Geri

Travel Turkey Fuarı'nın yıldızı Torbalı

Tarımda, sanayide,  ihracatta, kentleşmede sağladığı büyük gelişmeyle ülke ekonomisine önemli bir değer katan Torbalı ilçesi Turizm alanında da potansiyelini ortaya koymak için Travel Turkey İzmir Fuarı’na katıldı.
Travel Turkey Fuarı'nın yıldızı Torbalı
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Aralık 2017 Cumartesi 11:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TÜRSAB ve  İZFAŞ işbirliğinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’na katılan Torbalı ilçesi standı büyük ilgi görüyor.

Tarımda, sanayide,  ihracatta, kentleşmede sağladığı büyük gelişmeyle ülke ekonomisine önemli bir değer katan Torbalı , Turizm alanında da potansiyelini ortaya koymak amacıyla Metropolis  Antik Kenti temalı  bir stant kurdu. Torbalı Belediyesi’ne ait yayınların ve ilçede üretilen bazı ürünlerin tanıtıldığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.  Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler  Müdürlüğü  yetkilileri, ziyaretçiler arasında ilçede farklı alanda yatırım yapmak isteyenlerin çoğunlukta olduğunu gözlemlediklerini belirttiler.

Türkiye'nin en önemli turizm buluşmaları arasında gösterilen fuarın bu yılki partner ülkesi Ukrayna, partner ili ise Nevşehir olarak belirlendi. 36 ülkeden ve 54 ilden seyahat acenteleri, tur operatörleri, iş ve kongre turizmi, bakanlıklar, konsolosluklar, oteller, tatil köyleri gibi sektör temsilcilerinin yer aldığı fuarda, katılımcı ile ziyaretçilere özellikle sağlık ve gastronomi turizmi konularında yoğun tanıtımlar yapılıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası