Ege Postası
Geri

Trenin çarptığı ineklerden üçü telef oldu

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde trenin çarpması sonucu 3 inek telef oldu. Balışeyh hemzemin geçit yakınında meydana gelen olayda, yaylaya otlamaya götürülen 20’ye yakın ineğe hemzemin geçitte Yozgat istikametinden Ankara istikametine...
Trenin çarptığı ineklerden üçü telef oldu
Haberler / Güncel
27 Haziran 2013 Perşembe 15:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde trenin çarpması sonucu 3 inek telef oldu.

Balışeyh hemzemin geçit yakınında meydana gelen olayda, yaylaya otlamaya götürülen 20’ye yakın ineğe hemzemin geçitte Yozgat istikametinden Ankara istikametine giden tren çarptı. Çarpma sonunda 3 inek telef oldu. Bir inek ise ölmeden sahibi Mehmet Ağırbaş tarafından kesildi.

Veteriner Hekim Erdal Öcal, daha önce de buna benzer ineğe çarpma kazaları meydana geldiğini söyledi. Öcal, “Balışeyh’te hayvan sahipleri yaylım için mutlaka her gün tren yolunu geçmek zorunda kalıyor.” dedi.

Ölen hayvanların olay yerinden kaldırılması için Balışeyh Belediyesi Temizlik Amirliği’ne haber verdiklerini belirten Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İlçe Tarım Müdürü Oğuzhan Güni, eğer hayvanlar kaldırılmaz ise çeşitli hastalıklara yol açabileceğini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası