Ege Postası
Geri

Trt’den Denizli’ye türkçevizyon sözü

PAMUKKALE Üniversitesi’nin kendisine verdiği fahri doktora unvanını almak için Denizli’ye gelen TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, bir yıl ara verilen Türkçevizyon Festivali’nin bu yıl yeniden yapılacağını söyledi.
Trt’den Denizli’ye türkçevizyon sözü
Haberler / Ege
1 Mart 2013 Cuma 13:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

DenizliTRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan’ı ziyaret etti. Şahin, Denizli Belediyesi, Denizli Valiliği ve TRT işbirliğiyle düzenlenen, Türkiye’nin ve Denizli’nin tanıtımına büyük katkı sağlayan Türkçe Sözlü Müzik Festivali’nin geçen yıl yapılamadığını hatırlattı. Şahin, "Festivalin dördüncüsünü bu yıl Denizli’de düzenleyeceğiz. Temmuz ya da ağustos ayında düzenlemek için çalışmalara başladık" dedi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da festivalin yeniden yapılmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. Zolan, "TRT işbirliği ile 3 kez düzenlediğimiz festivalle, Türkçe’nin ve Türkçe şarkıların tanıtımına katkıda bulunduk. Türkçevizyon’un yeniden düzenlenecek olması hepimizi mutlu etti" diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası