Ege Postası
Geri

Tudor gitti... Galatasaray'da seçim kararı...

Galatasaray'da Teknik Direktör Igor Tudor ile yollar resmen ayrıldı. Bu karardan sonra iddialara göre Başkan Dursun Özbek'in Fatih Terim'i takımın başında görmek istemesi yönetim içinde tartışma çıkarttı. Bazı yöneticiler Terim ismine karşı çıktı. Sarı kırmızılı yönetim bu gelişmelerin ardından olağanüstü genel kurul kararı alındı.
Tudor gitti... Galatasaray'da seçim kararı...
Haberler / Spor
18 Aralık 2017 Pazartesi 18:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray Kulübü'nde Igor Tudor dönemi resmen sona erdi. Bu karardan sonra Özbek'in Fatih Terim'i takımın başında görmek istemesi sonrasında bu karara karşı çıkan yöneticiler oldu. Sarı kırmızılı yönetim bu gelişmelerin ardından olağanüstü genel kurul kararı alındı.

KAP'A TUDOR AÇIKLAMASI

Galatasaray Kulübü, teknik direktör İgor Tudor ve teknik ekibi ile yollarını ayırdıklarını KAP'a da bildirdi.

Açıklama şöyle;
"Şirketimizin 18.12.2017 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz İgor Tudor ve teknik ekibinin görevine son verilmesi konusunda oybirliği ile karar alınmıştır."

SPOR ARENA DUYURMUŞTU

Galatasaray'da yönetimin Igor Tudor hakkında verdiği ayrılık kararını Spor Arena bu sabah duyurmuştu. Muhabirimiz Ali Naci Küçük, yönetimin Tudor'u gönderme konusunda kararlılık gösterdiğini aktarmıştı.

FLORYA TERİM'E EMANET

Yönetimde Fatih Terim'i istemeyenleri ayıklayacak olan başkan Özbek, yeni ve güçlü bir yönetimle birlikte Florya'nın patronluğunu da Fatih Terim'e verecek.

YABANCI HOCA İSTENMİYOR

Yabancı bir teknik adamın takımı daha da geriye götürüp, şampiyonluğun kaçmasına engel olmak isteyen Dursun Özbek'in bu kararının camiada nasıl karşılanacağı ise merak konusu.

Futbolcularla sorun yaşayan Igor Tudor'dan sonra iletişimi kuvvetli, futbolcuların dilinden anlayan ve disiplinli bir ismi göreve getirmek isteyen Dursun Özbek için Fatih Terim'den başka bir isim şuan için akıllara gelmiyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası