Ege Postası
Geri

Tugay Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi 4. Faz için tarih verdi: ‘Genel Başkanımızı da davet ettik!’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi 4. Fazın açılışını 28 Nisan’da yapacaklarını açıkladı. Başkan Tugay CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i de açılışa davet ettiklerini belirtti. Öte yandan Tugay, Emiralem ve Seyrek’te yapılan alt yapı projelerinin de tamamlandığını ifade etti.
Tugay Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi 4. Faz için tarih verdi: ‘Genel Başkanımızı da davet ettik!’
Haberler / Yerel Politika
15 Nisan 2025 Salı 08:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ŞİLAN KOCADAĞ/EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi 4. Fazın açılış tarihini açıkladı.

Tugay, 28 Nisan’da açılış yapılacağını belirterek açılışa CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i de davet ettiklerini ifade etti.

Öte yandan Tugay, Emiralem ve Seyrek’te yapılan alt yapı projelerinin de tamamlandığını açıkladı. Tugay, Sarnıç üst karayolunun da tamamlandığını ve 23 Nisan'da hizmete açılacağını belirtti. 

‘ÇİĞLİ 4. FAZIN AÇILIŞINA GENEL BAŞKANIMIZI DAVET ETTİK’

Çiğli 4. Fazı yakında açacaklarını ve çok mutlu olduğunu belirten Başkan Tugay, “ 4.faz bitti. Şu anda test denemeleri yapılıyor her şey çok iyi gidiyor. Hiçbir aksilik yok. Süper bir 4. Fazımız oldu. 28 Nisan günü çevre düzenlemesiyle birlikte hazır hale gelecek. Sayın genel başkanımızı davet ettik. Açılışı onunla mutlaka yapmak isteriz. Körfez açısından çok önemli bir yatırım ve çok uzun süredir tamamlanması bekleniyordu. Bittiği zaman Türkiye’nin en büyük arıtma tesisi olacak. Genel başkanımızda bu konuda duyarlıydı ona da güzel bir haber olarak verdik. Bitti ve açılışı için sizi bekliyoruz dedik. 28 Nisan için ön hazırlığımızı yaptık. 28’inde açacağız.

EMİRALEM VE SEYREK’TE DEV PROJE

Birkaç tane daha başka büyük proje var. Emiralem’de ve Seyrek’te alt yapı projelerini tamamladık. Biri 300-400 milyon biri 500-600 milyon bedelinde maliyetleri olan büyük ve uzun yıllardır bekleyen işlerdi. Bunlar bitirildi.

SARNIÇ ÜST KARAYOLU TAMAM!

Gaziemir Sarnıç üst karayolu köprüsü bitti. şu anda onunda sadece korkulukları ve peyzaj düzenlemesi yapılıyor. Onu da 23 Nisan’dan sonra en yakın fırsatta hizmete açacağız.”dedi.

YORUM EKLE

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası