Ege Postası
Geri

Tugay'dan Ankara'da dikkat çeken ziyaret: Gündemde SGK borçları mı var?

Ankara temasları kapsamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’la görüşen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın Bakan Işıkhan'a yaptığı ziyaret dikkat çekti. Görüşme, Büyükşehir'in SGK borçları nedeniyle yapılan kesintilere ilişkin çözüm arayışı olarak yorumlandı.
Tugay'dan Ankara'da dikkat çeken ziyaret: Gündemde SGK borçları mı var?
Haberler / Politika
9 Ocak 2026 Cuma 15:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Sağlıklı Kentler Birliği’nin bölge toplantısına katılmak üzere Ankara'ya giden Sağlıklı Kentler Birliği ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, dün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i CHP Genel Merkezi’ndeki makamında ziyaret etti.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda görüşmede güncel gelişmeler ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunulduğunu belirten Cemil Tugay'ın bugün ise katıldığı panelin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat Işıkhan’ı makamında ziyaret etmesi dikkat çekti.

Tugay'ın Bakan Işıkhan'la görüşmesinin, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin SGK borçları ve borca karşılık yapılan kesintilere karşı bir orta yol bulma çabası olarak değerlendirildi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası