Ege Postası
Geri

Tugay'ın AK Parti kararına Kocaoğlu'ndan dikkat çeken değerlendirme: 'Ben olsaydım...'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın AK Parti kararının ardından siyasilerden peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Aziz Kocaoğlu, yaptığı değerlendirmede "Sabah belediye başkanlığından istifa ederdim, öğleden sonra da partiden istifa ederdim. Bunun yakışığı budur" ifadelerine yer verdi.
Tugay'ın AK Parti kararına Kocaoğlu'ndan dikkat çeken değerlendirme: 'Ben olsaydım...'
Haberler / Yerel Politika
6 Ekim 2026 Salı 23:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Görevine bağımsız devam edeceğini belirten, süreç içerisinde YENİ Parti'ye katılması beklenen ancak katılmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın radikal 'AK Parti' kararı, kamuoyunu ayağa kaldırmış durumda.

Tugay’ın yarın AK Parti rozetini takması beklenirken, AK Parti resmi hesaplarından paylaşılan ve 7 Ekim tarihinin işaret edildiği İzmir Marşlı video, katılım sürecine yönelik sembolik bir mesaj olarak yorumlandı. Söz konusu video, siyasette yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

KOCAOĞLU'NDAN DEĞERLENDİRME

Siyasilerden peş peşe eleştiriler gelmeye devam ederken, eleştiri yapanlar arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Aziz Kocaoğlu da yerini aldı.

Katıldığı bir canlı yayında Tugay'ın AK Parti'ye transfer sürecini yorumlayan Kocaoğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Ben böyle bir durumda kalsaydım, ki benim de bunu yapacağımı İzmir'de herkes bilir. Sabah belediye başkanlığından istifa ederdim, öğleden sonra da partiden istifa ederdim. Bunun yakışığı budur.

Gerisini benim aklım almıyor. Bizim değer yargılarımız çünkü şu anda epeyce değil, çok erozyona uğradı.

Bizim değer yargılarımız; siyasete bakışımız, paraya bakışımız, mevki makama bakışımız erozyona uğradı"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası