Ege Postası
Geri

Tugay’ın yolladığı isme Yıldız kucak açtı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Tunç Soyer’in yakın çalışma arkadaşlarından İZDOĞA Genel Müdürü Özkan Baturu, Çiğli Belediyesi’nin 2 önemli şirketine genel müdür oldu.
Tugay’ın yolladığı isme Yıldız kucak açtı!
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Haziran 2024 Cumartesi 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP’nin “Değişim” mottosuyla girdiği ve hem Türkiye hem de İzmir’de zaferle çıktığı 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından, belediye başkanları hızlıca kendi yönetim kadrolarını şekillendirme çalışmaları başlattı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay da, belediyenin bazı bürokratlarıyla yola devam kararı alırken, bazıları ile yolları ayırdı, atıl kana şirketlere işlev kazandırmak için yeni atamalar yaptı.

BATURU’YA TEPKİ İDDİASI

Tugay’ın yolları ayırdığı bir isim de Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İZDOĞA’nın Genel Müdür Yardımcısı Özkan Baturu oldu. Belediyeye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, İZBB eski Başkanı Tunç Soyer’in aday olmayacağını öğrendikten sonra Büyükşehir’e yaklaşık 2 bin 600 kişiyi işe alma sürecini Baturu’nun yönettiği iddia ediliyor. Bu nedenle de Baturu’ya karşı belediyede birlikte görev yaptığı arkadaşlarının tepki gösterdiği konuşulanlar arasında yer alıyor.

YILDIZ KUCAK AÇTI, ÇİĞLİ’YE GENEL MÜDÜR OLDU

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yolları ayıran Baturu’ya, Büyükşehir Belediyesi'nde Daire Başkanı iken Çiğli Belediye Başkanı seçilen Onur Emrah Yıldız kucak açtı. Baturu, Çiğli Belediyesi’nin şirketleri Çiğli Gıda İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi ve Pelikan Organizasyon Gıda İmar ve İnşaat Sanayi Teknik Hizmetler Limited Şirketleri’ne Genel Müdür oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası