Ege Postası
Geri

Tuğgeneral Aydın: Üniforma şerefle giyilip şerefle çıkarılmalı

Emekliye ayrılan Manisa Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, üniformanın şerefle giyilip şerefle çıkarılması gerektiğini söyledi.Emekliye ayrılan Tuğgeneral Aydın, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş’a veda ziyaretinde bulundu. Burada konuşan...
Tuğgeneral Aydın: Üniforma şerefle giyilip şerefle çıkarılmalı
Haberler / Güncel
15 Ağustos 2013 Perşembe 14:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Emekliye ayrılan Manisa Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, üniformanın şerefle giyilip şerefle çıkarılması gerektiğini söyledi.

Emekliye ayrılan Tuğgeneral Aydın, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş’a veda ziyaretinde bulundu. Burada konuşan Aydın, Manisa’dan ayrılacağı için üzgün olduğunu ifade etti. Görevlerin, gelip geçici olduğunu dile getiren Aydın, “Bizi bu göreve layık gördüler. Biz de layıkıyla yapmaya çalıştık. Önemli olan bu üniformayı şerefle giymek ve şerefle çıkarmaktır.” dedi.

Manisa’nın, görev yaptığı en müstesna yerlerden biri olduğunu belirten Aydın, “Böyle güzel bir şehirden ayrılmak üzücü. İnsanları hep pozitif. Bu şehir hafızamda yer edecek ve hiçbir zaman unutmayacağım. Manisa’nın gönül elçisi olacağım.” diye konuştu. İstanbul’a yerleşeceğini dile getiren Aydın, kendisinin yerine Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ndan Tuğgeneral Yavuz Aslan’ın atandığını bildirdi.

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş da verilen görevlerin gelip geçici olduğunu, önemli olanın verilen görevi en iyi şekilde yapmak olduğunu söyledi. Her görev yerinin güzellikleri olduğunu belirten Vali Savaş, Aydın’ın bundan sonrada hayatını güzelliklerle yaşamasını diledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası