Ege Postası
Geri

“Tüm yalanlarını, iftiralarını, ahlaksızlıklarını tek tek deşifre edeceğiz”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Göreceksiniz ortalık duruldukça, ortalık sakinleştikçe bunların başka irtibatları, başka ilişkileri, başka tezgahları da tek tek ortaya çıkacak.” dedi.     Erzurum İstasyon Meydanı’nda...
“Tüm yalanlarını, iftiralarını, ahlaksızlıklarını tek tek deşifre edeceğiz”
Haberler / Güncel
23 Haziran 2013 Pazar 20:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Göreceksiniz ortalık duruldukça, ortalık sakinleştikçe bunların başka irtibatları, başka ilişkileri, başka tezgahları da tek tek ortaya çıkacak.” dedi.

    Erzurum İstasyon Meydanı’nda partililere seslenen Başbakan Erdoğan, “3 haftadır ağız birliği yaptılar. Polis şiddetinden bahsediyorlar. Şu anda yeni yeni görüntüler ortaya çıkmaya başladı. Bu gözü dönmüşlerin polisimize nasıl azgınca saldırdıkları, polisin nasıl sabırla sadece savunmada kaldığı bütün görüntülerle ortada. Siz hiç merak etmeyin. Bunları en küçük detayına kadar deşifre etmeye devam edeceğiz. İnternette nasıl tertipler kurduklarını deşifre edeceğiz. İçerideki medyayla, uluslararası medyayla nasıl bir tertip hazırladıklarını deşifre edeceğiz. Tüm yalanlarını, tüm iftiralarını, tüm ahlaksızlıklarını tek tek deşifre edeceğiz.” diye konuştu.

    “Müftü eşiyim deyip ortaya çıkan şahsın CHP ilçe başkanının eşi olduğu, bar işletmecisi olduğu, tahrik etmek için tahkir etmek için böyle bir rol üstlendiği ortaya çıktı.” diyen Erdoğan; “Maskesi anında düştü. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Foyası anında meydana çıktı. Karanlık ilişkileri irtibatları tek tek ortaya çıkmaya başladı. Göreceksiniz ortalık duruldukça, ortalık sakinleştikçe bunların başka irtibatları, başka ilişkileri, başka tezgahları da tek tek ortaya çıkacak. Bunların hepsinden hukuk içinde hesabımızı soracağız.” dedi.

    Başbakan konuşmasına şöyle devam etti: “Bunlar en başından beri 'Mustafa Kemal’in askerleriyiz' diyor. Şimdi orada duracaksın. Kurtuluş Savaşı'nın kahramanlarına yiğitlerine şehitlerine gazilerine biz bu hakareti ettirmeyiz. Kurtuluş Savaşı'nın askerleri camiye ayakkabı ile girip içki içmiyordu. Bilakis camiye ayakkabısı ile girip içki içenleri denize döküyordu. Şimdi bunların görüntülerin tek tek çıkarıyoruz, Bunların hesabını sorcağız. Eğer biz o şehitlerin o gazilerin torunuysak, bunun hesabını soracağız. Kurtuluş Savaşı’nın kahraman yiğitleri başörtülüye el uzatmıyor. Tam tersine başörtüsüne uzanan elleri kırıyordu. Kurtuluş Savaşı’ndaki askerler Türk bayrağı yakmıyordu. Tam tersine kanlarıyla Türk bayrağı yapıyor, Türk bayrağı için canlarını ortaya koyuyor hatta Yunan bayrağını bile yerden alacak kadar vakar gösteriyordu. Biz böyle bir ecdadın torunlarıyız. Kurtuluş Savaşı’nın askerleri kendi halkına savaş açmıyor. Halkı için savaşıyordu. İstiklal Savaşı’nın askerleri kendi polisine saldırmıyor, halkıyla milletiyle kardeşiyle istiklale ve istikbale yürüyordu. Kurtuluş Savaşı’nın askerleri kendi ülkelerini kendi şehirlerini yakıp yıkmıyordu. Vandıllık etmiyor, tam tersine yakıp yıkanlarla kırıp dökenlerle mücadele ediyordu.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası