Ege Postası
Geri

Tümer Metin Şenol Güneş'i istifaya davet etti

Tümer Metin, milli takımın EURO2020'de sıfır çekerek elenmesinin ardından teknik direktör Şenol Güneş'i istifaya davet etti.
Tümer Metin Şenol Güneş'i istifaya davet etti
Haberler / Spor
21 Haziran 2021 Pazartesi 09:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TRT Spor yorumcusu ve eski milli futbolcu Tümer Metin, milli takımın EURO2020'de sıfır çekerek elenmesinin ardından teknik direktör Şenol Güneş'i istifaya çağırdı. Metin, millilerin turnuvada demode bir görüntü çizdiğini belirterek, "Değişim şart, değişmek zorundayız" diyerek, Güneş'i işaret etti.

Metin, Güneş'e dair eleştiri getirirken ilginç bir örnek de verdi. Metin, "Şenol Güneş, hala eskide kalmış. Detaylarla uğraşıyor. İbrahim Kırkayak'ın (TRTSpor muhabiri), Ersin Düzen'in (TRTSpor sunucusu ve TFF iletişim danışmanı) saha kenarında röportaj yaparken saha çizgisine basıp basmamasıyla sen ilgilenme. Bırak ona başkası baksın" şeklinde konuştu.

Güneş'in son iki maçta turnuvanın en tecrübesiz oyuncularına sahip olduklarını söylediğini belirterek, "Evet ama turnuvanın en tecrübeli hocası da bizimdi. Ne yazık ki başarılı olamadı" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası