Ege Postası
Geri

Tunç Soyer, Erdoğan'ı havalimanında karşıladı, açılış törenine ise katılmadı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de gerçekleştirdiği Koyundere- Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu açılışına muhalefet milletvekillerinden kimse katılmadı. Günler öncesinden törene davet edilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer protokol gereği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havalimanında karşılarken, açılış törenine ise katılmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havalimanında karşıladı
Tunç Soyer, Erdoğan'ı havalimanında karşıladı, açılış törenine ise katılmadı
Haberler / Politika
22 Şubat 2020 Cumartesi 17:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Çarşamba günkü grup toplantısında Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu’nun açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu davet etmesinden sonra bir çağrı da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’dan gelmişti.

AK Partili Dağ,  “Biliyorsunuz, Sayın Cumhurbaşkanımız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu otoyol açılışı için Milletvekili olduğu İzmir'e davet etti. Biz de İzmir milletvekillerini ve Büyükşehir Belediye Başkanı'nı, şehrimize getirilen hizmeti yerinde görmeleri ve bu ana tanıklık etmeleri için açılışa davet ediyoruz" diyerek çağrı yapmıştı. 

Dağ’ın CHP'li milletvekilleri ve belediye başkalarına yaptığı çağrının ardından açılışa kimlerin katılıp katılmayacağı merakla beklenirken, CHP'li ve İYİ Partili vekiller törene ilgi göstermedi. 

Muhalefet cephesinden sadece İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, protokol gereği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Adnan Menderes Havalimanı'nda karşıladı. Başkan Soyer Mememen'deki açılış törenine ise katılmadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası