Ege Postası
Geri

Tunç Soyer’den onur yürüyüşü paylaşımı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ‘onur yürüyüşü’ paylaşımı büyük yankı uyandırdı. Soyer'in paylaşımına AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise sert tepki gösterdi. Hamza Dağ'dan sert tepki
Tunç Soyer’den onur yürüyüşü paylaşımı
Haberler / Yerel Politika
1 Temmuz 2019 Pazartesi 09:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Tüm dünyada olduğu gibi İzmir’de de kutlanan ‘Onur Yürüyüşü’ Valilik’in yasaklaması sonrası gerçekleşemedi. Konuyla ilgili ‘Önümüzdeki senelerde birlikte yürümek dileğiyle. LGBTİ+ Onur Haftası kutlu olsun. #ÇokSesÇokRenkÇokNefes #Pride2019’ paylaşımı yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in paylaşımı adeta rekor kırdı.

5 binden fazla kişinin retweetlediği, 53 bin kişinin beğendiği paylaşıma 362’de yorum geldi. Yorumlarda büyük bir kesim Soyer’in paylaşımından memnun kalırken, bir kesim de ‘onur yürüyüşü’ne destek olmasını sert bir dille eleştirdi.

HAMZA DAĞ’DAN TEPKİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise Tunç Soyer’e sert tepki göstererek, yaptığı paylaşımı millete yapılmış büyük bir ayıp olarak nitelendirdi.



Dağ tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

"Toplumsal ifsada yol açacak düşünceleri 'Özgürlük' kisvesi altında alenen yaşayarak milli ve dini değerlerimizi hedef alanları can-ı gönülden desteklemek, bu millete karşı yapılan büyük bir ayıptır."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası