Ege Postası
Geri

Tuncay Özkan'dan ‘Askıda Bilet’ kampanyası için çağrı

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, CHP Gençlik Kolları’nın başlattığı ‘Askıda Bilet’ kampanyası için çağrı yaptı. Özkan, “Gençler bu bayram aileleriyle hasret gidersin diye gençlik örgütümüzün başlattığı Askıda Bilet kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz” dedi.
Tuncay Özkan'dan ‘Askıda Bilet’ kampanyası için çağrı
Haberler / Politika
30 Nisan 2022 Cumartesi 00:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP Gençlik Kolları’nın üniversite öğrencilerinin yaşadıkları otobüs bileti sorununa yönelik başlattığı ‘Askıda Bilet’ kampanyası için yurttaşlara destek çağrısı yaptı. Özkan, sosyal medya hesabında, “Gençler bu bayram aileleriyle hasret gidersin diye gençlik örgütümüzün başlattığı Askıda Bilet kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz” notuyla bir video paylaştı. Özkan, videoda şunları söyledi:

“Sevgili yurttaşlarım, sizden çok önemli bir konuda yardım rica ediyorum; askıdagencbilet.com. Gençleri ailelerinin yanına bu bayramda gönderelim istiyoruz. Gençlik Kollarımızın başlattığı bu kampanyayla çocuklar aileleriyle buluşsun, otursunlar, söyleşsinler, hasretler dinsin istiyoruz. Kampanyamıza destek olmanız için askıdagencbilet.com; katkılarınızı bekliyoruz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası