Ege Postası
Geri

Tuncay Özkan'dan Pakdemirli'ye: İstifa et!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Tuncay Özkan'ın yangınlarla ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine, "Bu milletvekilimiz lanetlerse muhatap alabiliriz" dedi. Pakdemirli’nin açıklamalarına bir videoyla yanıt veren Tuncay Özkan ise “Ormanları yakan PKK terör örgütünü de İzmir orman yangınını politik düşünceleri sebebiyle söndürmeyen Orman Bakanı Pakdemirli'yi de lanetleniyorum! İstifa et” ifadelerini kullandı.
Tuncay Özkan'dan Pakdemirli'ye: İstifa et!
Haberler / Politika
20 Eylül 2019 Cuma 21:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir programı kapsamında Kınık ilçesinde belediyeyi ziyaret eden Pakdemirli, daha sonra Bakırçay Kanal Temizliği Şantiyesi'ne geldi. Pakdemirli, muhalefet temsilcilerinden de terör örgütünün çıkardığı yangınları lanetleyen açıklamalar beklediklerini belirtti.

Tuncay Özkan'ın yangınlarla ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine Pakdemirli, "Bu milletvekilimiz lanetlerse muhatap alabiliriz. Önce dediler ki 'siz bu işe müdahale edemediniz.' PKK üstlendi. 'Yok. Siz yakmadınız, AK Parti söndüremedi' dediler. Gene ortaya PKK ile ilgili bir durum çıktı. Ne açıklayacaklarını merak ediyorum. Milletvekillerimizi kamuoyunun vicdanına terk ediyorum" diye konuştu.

Pakdemirli’nin açıklamalarına sosyal medyadan yanıt veren Tuncay Özkan ise “Ormanları yakan PKK terör örgütünü de İzmir orman yangınını politik düşünceleri sebebiyle söndürmeyen Orman Bakanı Pakdemirli'yi de lanetleniyorum! İstifa et” ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası