Ege Postası
Geri

Tuncay Özkan'dan o iddialara belgeli yanıt

CHP Genel Başkanı Başdanışmanı ve İzmir Milletvekilli Tuncay Özkan Oda TV’de hakkında bir akrabasının Buca Belediyesi’nde çalıştığı yönünde çıkan iddialara belgeli yanıt verdi. Özkan, "Benim veya eşimin yakınlarından bir kişinin dahi Buca Belediyesi'yle bir iş ilişkisi yoktur" diyerek hukuki yollara başvuracağını ifade etti.
Tuncay Özkan'dan o iddialara belgeli yanıt
Haberler / Güncel
12 Ekim 2022 Çarşamba 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Oda TV’den Gamze İşler’in Buca Belediyesi’ne yönelik bulunduğu iddialarda adı geçen Tuncay Özkan, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla hakkında çıkan iddiaları yalanlarken belge paylaştı. 

Gazeteci İşler, Özkan hakkındaki iddiayı şöyle gündeme getirdi. İşler, Buca Belediyesi Başkanı'na, "Eski gazeteci, CHP Milletvekili T.Ö ‘nün eşinin halasını neden işe aldınız?" sorusunu yöneltmişti.

Özkan: ‘Hukuken gereğini yapacağım’

İşler'in iddialarının ardından harekete geçen Özkan, açıklamasında hukuki yollara başvuracağını belirterek “İftiralar nedeniyle zorunlu açıklama benim veya eşimin yakınlarından bir kişinin dahi Buca Belediyesi'yle bir iş ilişkisi yoktur. Yayınlar iftiradır. Hukuken gereğini yapacağım" dedi.

Özkan’nın 10.10.2022 tarihli paylaştığı belge, Buca Belediyesi Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Başkan Yardımcısı Hatice Gürel imzalı belgede ‘Beyhan Bulur adlı şahıs belediyemizde memur, sözleşmeli, kadrolu veya şirket personeli olarak ; yazınız tarihinde ve yazınız tarihi öncesinde hiçbir şekilde çalışmamıştır” yazıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası