Ege Postası
Geri

Turizmciler Kocaoğlu'nu bekliyor

ETİK Başkan Yardımcısı Bülent TERCAN, Nisan ayında, İzmir Tanıtma Vakfı'nın başına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Aziz Kocaoğlu'nun geçip, İzmir'in tanıtım atağına kalkacak olmasını değerlendirdi.
Turizmciler Kocaoğlu'nu bekliyor
Haberler / Ekonomi
8 Mart 2016 Salı 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ETİK Başkan Yardımcısı Bülent Tercan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, İzmir Tanıtma Vakfı'nın (İZTAV),başına geçecek olmasından memnuniyet duyduklarını söyledi.

2006 yılından beri bir kaç İzmir gönüllüsüyle, yurtdışında her imkanı değerlendirerek, İzmir'i tanıtmanın çabası içerisinde olduklarını, İzmir tanıtımının eksikliğini, gittikleri yurt dışı fuarlarında çok daha iyi görüydüklerini anlatan Tercan, "Kendi imkanlarımızla maddi manevi taşın altına elimizi koyduk. Yurdışındaki şehirlerde bu işin başında belediye başkanları vardır. Şehirlerinde gerek STKları gerekse turizmcileri ile müthiş bir sinerji oluşturmuşlar. Tanıtıma bizim kadar ihtiyaçları olmamasına rağmen, bizden daha fazla ihtiyaçları varmış gibi, çok daha etkin tanıtım organizasyonları yapıyorlar. Biz de her fırsatta belediyemizin, İzmir için tanıtım seferberliğini başlatması gerektiğini ısrarla söyledik. Bunun için de İzmir Tanıtma Vakfının Başkanlığına, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu'nun geçip, İzmir turizmine liderlik etmesi gerektiğini çok uzun yıllardır ifade ediyor ve ısrarla istiyorduk" dedi. Tercan sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Nihayet İZTAV'ın Nisan ayında yapacağı genel kurul ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu'nun, İZTAV'ın başına geçecek olmasını büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. İZTAV, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızın önderliğinde, İzmir Valiliği, İzmir Ticaret Odası ve ETİK katkıları ile İzmir Turizmini çok iyi yerlere getireceğine yürekten inanıyoruz. Biz turizmciler ve İzmir tanıtımına gönül vermiş kişiler olarak, Sayın Kocaoğlu'nun, İZTAV'ın başına geçecek olmasını destekliyoruz. Dün olduğu gibi, bugünde yarında İzmir Turizminin iyi noktalara gelmesi için konunun sürekli yakın takipçisi olacağımızı ifade etmek istiyorum." 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası