Ege Postası
Geri

Turizmde her geçen gün rezervasyonlar iptal ediliyor

Turizmciler, Türkiye çapından yaşanan protestolardan ve eylemlerden kaygılı olduklarını dile getirdi. Ayrıca turizmciler yaşanan olaylardan dolayı her geçen gün turistlerin rezervasyonlarını iptal ettirdiğini belirtti. Kemer Turizmci İş...
Turizmde her geçen gün rezervasyonlar iptal ediliyor
Haberler / Güncel
7 Haziran 2013 Cuma 12:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Turizmciler, Türkiye çapından yaşanan protestolardan ve eylemlerden kaygılı olduklarını dile getirdi. Ayrıca turizmciler yaşanan olaylardan dolayı her geçen gün turistlerin rezervasyonlarını iptal ettirdiğini belirtti.

Kemer Turizmci İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Ali Nail Kılıç yaptığı açıklamada, 10 gün önce Taksim’de başlayan olaylarla ilgili yaşanan gelişmeler, özellikle yüksek sezon olarak bilinen döneme yaklaşılan şu günlerde turizmcileri derin kaygılara sürüklemekte olduğunu kaydetti.

Turizm sezonunun en yüksek olduğu günlerde yaşananlar için kaygılı olduklarını ifade eden Kılıç, “Milyonlarca kişinin gelir ve yaşam biçimi olan turizm endüstrimiz tek başına olmayıp direk olarak 50 kadar sektörün yaşamsal merkezidir. 90-100 günlük ekonomik girdi ile sürdürülmeye çalışılan turizm endüstrimiz kaçıracağı bu yüksek sezon ile telafisi asla mümkün olmayacak bir kaosa sürüklenecektir.” dedi.

    "REZERVASYON KAYIPLARI YAŞIYORUZ"

    Yaşanan olaylardan dolayı her geçen gün rezervasyon konusunda kayıpların arttığını dile getiren Kılıç, “Uluslararası rekabetin amansızca yaşandığı turizmde adeta ellerini ovuşturan rakiplerimize altın tepside böylesine bir ekonomik değeri teslim etmek, yıllardır harcanan emeğin boşa gitmesi olacaktır.” diye konuştu.

Kılıç, yaşanan bu gelişmelerin aşılıp, kaçırılan ön sezon kaybıyla da olsa 50 kadar sektörün ve Türkiye’nin turizm endüstrisinin yüksek sezonu kaçırmamasının en büyük temennileri olduğunu vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası