Ege Postası
Geri

Türk Dil Bayramı'ndaki gösteri ve konserler Reyhanlı saldırısı nedeniyle iptal

736. Türk Dil Bayramı etkinliklerinde eğlenceye yönelik yapılacak konser ve gösteriler, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle iptal edildi.    Türk Dil Bayramı etkinlikleri çerçevesinde akşamları...
Türk Dil Bayramı'ndaki gösteri ve konserler Reyhanlı saldırısı nedeniyle iptal
Haberler / Güncel
12 Mayıs 2013 Pazar 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
736. Türk Dil Bayramı etkinliklerinde eğlenceye yönelik yapılacak konser ve gösteriler, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle iptal edildi.

    Türk Dil Bayramı etkinlikleri çerçevesinde akşamları yapılacak olan eğlence programları iptal edildi. Karaman Valisi Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan ve Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Reyhanlı’da meydana gelen patlamanın ardından yaptıkları istişare ve durum değerlendirmesiyle; Türk Cumhuriyetleri Halk Dansları Sunumu, Mehmet Sekse ve Meliha Güneş konseri ile Şiir Dinletisi ve Devlet Opera ve Balesi gösterisini iptal ettiklerini söyledi.

    Reyhanlı’daki tüm ülkeyi üzen bombalı saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirten Vali Koca, Milletvekili Elvan ve Başkan Uğurlu, “Şehit olan vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yaralı kardeşlerimize şifa, kederli ailelere de başsağlığı diliyoruz.” dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası