Ege Postası
Geri

Türk-İş'ten CHP'ye ziyaret

TÜRK-İş 3. Bölge Temsilcisi Süleyman Yıldırım, CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven'i makamında ziyaret etti. CHP İl Başkanı Güven, CHP'nin her zaman işçi sınıfının dostu olduğunu söyledi.
Türk-İş'ten CHP'ye ziyaret
Haberler / Yerel Politika
27 Eylül 2016 Salı 17:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türk-İş 3. Bölge Temsilcisi Süleyman Yıldırım ve Türk-İş'e bağlı şube başkanları CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven'e nezaket ziyaretinde bulundu. İl Başkanlığı görevinde Güven'e başarılar dileyen Yıldırım, CHP'nin politikalarını benimsediklerini ve desteklediklerini söyledi. Türkiye'de 1 milyon işçinin üyeleri olduğunu belirten Yıldırım, ülke sorunları ve yerel sorunların çözümünde de desteğe hazır olduklarını söyledi.

CHP İl Başkanı Güven, ülke, kent ve insanların sorunlarının çözümü için siyaset yaptıklarını söyledi. 15 Temmuz sonrası süreçte çok sayıda OHAL mağduru ortaya çıktığını belirten Güven, “Kurunun yanında yaş da yanmaya başladı. CHP Türkiye'deki mağdurların yanındadır. Sorunları çözülecektir. CHP olarak pozitif siyaset yapmaya çalışıyoruzödedi. Güven, CHP'nin her zaman işçi sınıfının dostu ve gerçek partisi olduğunu belirterek ziyaret için teşekkür etti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası