Ege Postası
Geri

Türkan Sabancı yoğun bakımda

Merhum Sakıp Sabancı'nın eşi Türkan Sabancı tatilini geçirdiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Sabancı'nın yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi.
Türkan Sabancı yoğun bakımda
Haberler / Güncel
7 Eylül 2012 Cuma 11:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MUĞLA - Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Göltürkbükü Beldesi'nde tatilini geçiren ve iki gün önce denize girerken aniden yükselen tansiyona bağlı olarak fenalaşıp yakınlarının yardımı ve ambulansla Bodrum'un Ortakent-Yahşi Beldesi'ndeki Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Türkan Sabancı'nın yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı öğrenildi. Sabancı'nın aşırı sıcaklardan etkilenmiş olabileceği belirtildi.

Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan'ın bu akşam saatlerinde Türkan Sabancı'yı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kaymakam Gödekmerdan, Hastane Başhekimi Dr. Aydın Aksu'dan Sabancı'nın rahatsızlığı ile ilgili bilgi aldı.

Sabancı'nın tahlil ve tetkiklerinin yapıldığı, iki gün daha yoğun bakımda kaldıktan sonra servise çıkartılarak bir süre müşahade altında tutulacağı öğrenildi. Sabancı'nın durumunun iyiye gittiği öğrenildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası