Ege Postası
Geri

Türkan Saylan Konukevi'ne anlamlı bağış

Karşıyaka Belediyesi tarafından hizmete açılan Türkan Saylan Kız Konukevi’ne anlamlı bir bağış geldi. Kredi ve Yurtlar Kurumu eki Bölge Müdürü Mehmet Erdül, gezdiği Konukevi’ne 1111 kitap bağışladı. Erdül, “Bu tesis 5 yıldızlı otel konforunda. Öğrencilerle konuşup, yaşam şartlarına bakınca, kendilerine katkımın olmasını istedim. Öğrenciler adına Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’a teşekkür ediyorum“ dedi.
Türkan Saylan Konukevi'ne anlamlı bağış
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Haziran 2013 Perşembe 11:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde çeşitli Daire Başkanlıkları görevinde de bulunan, yazar kimliğiyle de tanınan Mehmet Erdül, kendi kütüphanesinde yıllar süren birikimini bağışlarken büyük keyif aldığını belirtirken, “Kitap sevgim çocukluğumdan bu yana sürmektedir. Kendim için önemli gördüğüm eserleri biriktiririm. Üniversite öğrencilerinin araştırmalarına yardımcı olacak pek çok eseri özenle seçtim. Türk Tarihi, Atatürk ve Türk Klasikleri, şiir ve öykü kitapları bağışladım. 1930’lu yıllarda basılmış kitapların orijinal baskıları da bulunuyor. Bu güzel eseri görünce daha özenli davranmak istedim“ diye de ekledi.

Türkan Saylan Kız Öğrenci Konukevi’nin farklı bir anlayış hizmet verdiğini vurgulayan Mehmet Erdül, “İki kişilik odalarda her türlü konfor düşünülmüş. Çalışma odaları, çamaşırhane, ders çalışma odası, televizyon, internet vb. gereksinimler bulunuyor. Karşıyaka Belediyesi bu hizmeti ile öğrencilerin takdirini topluyor“ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası