Ege Postası
Geri

Türkan Şoray Nikah Salonu vatandaşın hizmetinde

Daha önce sadece nikah törenleri için kullanılan Karabağlar Belediyesi Uzundere Türkan Şoray Nikah Salonu, bundan sonra düğün salonu olarak da hizmet verecek. 250 kişilik salonu kiralamak isteyen çiftler, Karabağlar Belediyesi Ana Hizmet Binası Yazı İşleri Müdürlüğü'ne dilekçe ile başvurarak salonu kiralayabilecekler.
Türkan Şoray Nikah Salonu vatandaşın hizmetinde
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Mart 2018 Pazar 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karabağlar Belediyesi’nin Uzundere Rekreasyon Alanı üzerinde bulunan aynı zamanda otobana yakınlığı ve geniş otoparkı ile de  dikkat çeken Türkan Şoray Nikah Salonu, yenilenen yüzü ile Karabağlar halkının hizmetinde olacak.

Haftanın 7 günü hizmet verecek

Evlenmek isteyen çiftlerin favori yerlerinden biri olacak olan Türkan Şoray Nikah ve Düğün Salonu'nu kiralamak isteyen çiftlere, salon kirasının yanında masa ve sandalyeler de belediye tarafından temin edilecek. Catering, müzik ve düğün organizasyonunu ise çiftler kendileri yapacak. Düğün salonu,  haftanın 7 günü hizmet verecek.

Sosyal projelere devam

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Türkan Şoray Nikah Salonu'nda nikah kıyacak, düğün yapacak çiftleri şimdiden kutlayarak, Karabağlar'da halkın yararına olacak sosyal projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası