Ege Postası
Geri

Türkiye'den Rusya'ya sert 'PKK' yanıtı: Kara mizah

Rusya'nın Türkiye'nin PKK'ya karşı yürüttüğü operasyonlar ilişkin yaptığı açıklamaya Dışişleri'nden sert yanıt geldi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Rusya'nın 'başkalarına insan hakkı dersi vermeye çalışmasının kara mizah örneği olduğunu' söyledi.
Türkiye'den Rusya'ya sert 'PKK' yanıtı: Kara mizah
Haberler / Dünya
31 Aralık 2015 Perşembe 14:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı'nın Türkiye'nin PKK'ya karşı  yürüttüğü operasyonlar konusundaki açıklaması ile ilgili soruyu yanıtladı.  Tanju Bilgiç şunları söyledi: "Demokrasi, hukuk devleti ve insan hakları konusundaki sicili herkesçe gayet iyi bilinen, uluslararası hukuku açıkça ihlal ederek Ukrayna ve Gürcistan gibi komşu ülkelerde doğrudan ve hibrit savaş yoluyla yaptıkları bütün dünyada infial uyandıran, Suriye'de eli kanlı diktatörün insanlığa karşı işlediği vahim suçlara  her türlü siyasi ve askeri desteği sağlayan ve son olarak yüzlerce sivilin ölümüne yol açan bombardımanları bilfiil  gerçekleştiren bir ülkenin başkalarına insan hakkı dersi vermeye kalkışması sadece bir kara mizah örneğidir."
Rusya Dışişleri Bakanlığı, "Moskova'nın Türkiye'nin güneydoğusundaki durumdan endişelendiği ve Ankara'yı Kürt sorununu sadece siyasi yöntemlerle çözmeye çağırdığı" yönünde açıklama yapmıştı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası