Ege Postası
Geri

Türkiye füzelerle PKK kamplarını vurdu

Türkiye, Kuzey Irak'taki hedeflere düzenlediği hava oparosyonlarından sonra sınıra konuşlandırılan füzelerle, İnsansız hava araçları tarafından tespit edilen hedefleri hedefleri vurdu.
Türkiye füzelerle PKK kamplarını vurdu
Haberler / Güncel
13 Ağustos 2015 Perşembe 15:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türk Silahlı Kuvvetleri, Şırnak ile Hakkari arasında konuşlandırılan askeri birliklerle İnsansız Hava Araçları (İHA) tarafından kaydedilen görüntülerde yoğun hareketliliğin yaşandığı noktaları füzelerle vurdu. PKK kamplarında tespit edilen hareketlilik üzerine İHA görüntüleri ile menzilleri ayarlanan füzeler peş peşe Irak'ın Kuzey'inde bulunan PKK kamplarından Zap, Metina, Avaşin, Basyan ve Hakurk'a atıldı.

ROKET ATIŞLARI SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Askeri birlikten peş peşe atılan roketler saniye saniye kaydedildi. PKK kamplarına yağdırılan roketlerin 36 ile 40 kilometre menzile sahip olduğu ve vurdukları hedefi parçaladıkları belirtildi. Yerli yapım roketsan tarafından üretilen roketatar araçlarının İHA'lar tarafından gönderilen koordinatlara kilitlenerek atış yapma özelliğine sahip olduğu belirtildi. Roketli saldırıda Terör örgütü kampında bir çok noktanın vurulduğu belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası